Ulykkesforsikringen giver dig et økonomisk plaster på såret, hvis du kommer galt af sted og får varige mén. Derudover dækker forsikringen også dine udgifter, hvis du får brug for genoptræning efter ulykken.

Alt dette får du:

  • Dækning af varige men som følge af en ulykke

  • Dækning, hvis du får en skade under midlertidigt ophold i udlandet

  • Genoptræning hos fysioterapeut/kiropraktor

  • Unik mulighed for at sikre dit barn med en Sygdomsdækning

Derudover har du mulighed for at vælge, om du vil dækkes for små eller store skader, hele døgnet eller kun i fritiden. Du behøver ikke sædvanligvis at give Codan oplysninger om dit helbred, for at købe en ulykkesforsikring.

Tilpas forsikringen

Uanset om du forsikrer dig selv, din samlever/ægtefælle eller dit barn, kan du altid tilpasse forsikringerne med en række tilvalgsdækninger. På den måde får du en forsikring, som passer præcist til dit behov.

Bestem selv prisen

Prisen på din ulykkesforsikring afhænger af flere ting, bl.a. om du vil være dækket døgnet rundt eller kun i fritiden. Hvis du har kontorarbejde eller lignende, er prisen dog den samme, uanset om du er forsikret hele tiden eller i fritiden. Prisen afhænger også af hvilken erstatningssum, du vælger, og om du ønsker erstatning for mindre skader.

Ring til os på +299 32 54 55 og hør mere, hvis du ønsker at købe en ulykkesforsikring til dig eller dit barn.

Ulykkesforsikring til børnene

Børneulykkesforsikringen dækker dit barn, indtil det fylder 18 år. Det betyder, at familien kan få erstatning, hvis barnet får varige mén efter en ulykke. Og prisen er den samme, uanset om du forsikrer 2 eller flere børn. Desuden har du i Codan en unik mulighed for at supplere Børneulykkesforsikringen med en Sygdomsdækning.

Risikoen for varige mén er lige så stor ved sygdom som ved ulykke. Men det varige mén pga. sygdom vil oftest være større. Derfor kan du supplere Børneulykkesforsikringen med en Sygdomsdækning. På den måde får du udbetalt en procentdel af forsikringssummen, hvis dit barn får varige mén pga. en sygdom. Derudover får du erstatning, hvis dit barn rammes af en række sygdomme, fx cancer eller sclerose, også selvom sygdommen ikke giver varigt mén.

Hvis du vil læse mere kan du trykke her.

Ring til os på +299 32 54 55 og hør mere, hvis du ønsker at købe en ulykkesforsikring til dig eller dit barn.

Forsikringsbetingelser for ulykkeforsikring