Vi vil gerne indgå i dialog med vores kunder

Er der situationer hvor du er uenig i vores afgørelse eller måden vi har behandlet din sag, så kontakt vores kontor da det er den nemmeste måde at få svart på evt. spørgsmål. Skulle der mod forventning ikke være enighed, så har du mulighed for at klage.

Klag online – ved at udfylde formularen her på siden

Klag via post
Illit Forsikringit Agentur A/S
Postboks 1129
3900 Nuuk
Att: Den klageansvarlige

Klag via mail
klageansvarlig@illitforsikringit.gl

For at vi bedst mulig kan behandle din klage bedes du oplyse dit navn adresse og telefon nr samt enten kundenummer, policenummer eller skadenummer.
Vi vil samtidig gerne have en forklaring over hvad du er utilfreds med og har du noget materiale som understøtter dine synspunkter vil vi meget gerne modtage disse sammen med din henvendelse.

Når du har klaget

Vi undersøger hurtigst mulig din klage og sender dig en bekræftelse på modtagelsen. Afhængig af sagens omfang kan du forvente vi svarer dig så hurtigst som muligt. Vi vil gøre opmærksom på at vi kan have brug for at indsamle information fra egne medarbejdere eller afdelinger i Codan og derfor kan der gå lidt tid før en endelig konklusion foreligger. Vi vil svare dig pr e-mail, brev eller telefon. Vi kontakter dog såfremt vi har brug for yderligere informationer under forløbet.

Udfyld og indsend vores klageformular

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 2 MB.
    Persondatapolitik
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.