Det er ikke kun dit private indbo, som bliver godt sikret med Familiens Basisforsikring fra Codan. Ud over indboforsikringen får du nemlig både ansvars-, retshjælps- og verdensrejseforsikring med i pakken.

Alt dette får du i Codan:

 • Dækning af dit indbo ved brand, hærværk, tyveri og vandskade m.m
 • Dækning ved skader på andre personer eller deres ting
 • Retshjælpsforsikring, som dækker dine udgifter i forbindelse med visse private retssager

Desuden kan du altid tilpasse din forsikring ved hjælp af tilvalgsdækninger, så løsningen passer præcist til dine behov. Og hvis du skulle få en skade, kan du anmelde den døgnet rundt – hele året.

Ansvarsforsikring:

 • Hvis du eller dine børn kommer til at skade andre personer eller deres ejendele, er du dækket af ansvarsforsikringen. Det kan fx være, hvis dit barn spiller bold i haven og ved et uheld får smadret naboens vindue.

Retshjælpsforsikring:

 • Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsforsikringen får du dækket  dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller salg af andels- og ejerlejlighed.

Folk har forskellige behov

Savner du noget i din indboforsikring? Se de forskellige muligheder for tilvalgsdækninger her:

Cykeldækning – Dækker husstandens cykler

 • Med vores cykeldækning sikrer du hele familiens cykler. Og den dækker både tyveri, hærværk og brandskader. Det eneste krav er, at du skal anvende en godkendt lås.

Rejseplus – få erstatning ved afbestilling

 • Hvis du får brug for at aflyse din private ferierejse i sidste øjeblik, er det en fordel at have RejsePlus.
 • RejsePlus sikrer dig erstatning, hvis du bliver nødt til at afbestille en rejse af op til 60 dages varighed. Det kan fx være nødvendigt, hvis du bliver alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller oplever dødsfald i familien.
 • Derudover får du erstatning for ødelagte rejsedøgn, hvis du fx brækker benet på skiferien

Elskadedækning – fra pc til hvidevare

 • Her får du en tilvalgsforsikring, som dækker skader på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater som fx computere, printere og kopimaskiner m.m.
 • Forsikringen gælder ved kortslutning, induktion og lynnedslag.

Hundeforsikring

 • Det er lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker, hvis din hund gør skade på personer eller deres ejendele.

Du bestemmer selv din selvrisiko

Med en høj selvrisiko bliver forsikringen billigere. Til gengæld betaler du mere, hvis du får en skade. Med en lav selvrisiko bliver forsikringen dyrere, men omvendt betaler du mindre, hvis uheldet er ude. Faktisk kan du vælge at have en selvrisiko på 0 kr.

Når du har valgt din selvrisiko, skal du også vælge en indbosum, som svarer til værdien af dine ejendele. Jo mindre der skal dækkes, jo billigere bliver forsikringen. Men du bør altid vælge den sum, der svarer til den samlede værdi af dit indbo. Så er du sikker på at få den rigtige erstatning.

Forsikringsbetingelser for Familiens Basisforsikring

Forsikringsbetingelser for Hundeforsikring